avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdere buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdere buletin

Buna ziua, numele meu este Ana-Maria , am 25 de ani si astazi am constatat ca nu imi gasesc buletinul, eu sunt din Braila dar locuiesc in Bucuresti, imi pot face buletinul direct in Bucuresti modificand domiciliul totodata in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:00, 27 Iunie 2014
Pentru eliberarea unui nou act de identitate trebuie sa va prezentati la SPCLEP(Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor) din cadrul Primariei,cu urmatoarele documente in original si copie: cerere tip pentru eliberarea actului de identitate,actul de identitate,certificatul de nastere,certificatul de casatorie,certificatele de nastere ale copiilor,certificatul de deces al celuilalt sot(daca este cazul),documente cu care se face dovada schimbarii datelor de stare civila,actul cu care se face dovada spatiului de locuit(actul de proprietate),declaratie de primire in spatiu,copie a actului de identitate a proprietarului,daca este cazul,plus taxele care se platesc la Primarie.
Va puteti face domiciliul in Bucuresti doar daca gasiti un proprietar de imobil dispus sa va primeasca in spatiu. Asta inseamna ca trebuie sa mearga cu dvs. la Evidenta Persoanelor si sa dea o declaratie de primire in spatiu.
Sau sa inchiriati o locuinta cu forme legale, pe baza contractului de inchiriere inregistrat la ANAF se poate face carte de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate in urma divortului Mihaela12332 Mihaela12332 Am facut de curand divortul la notar si as dori sa stiu c\'è trebuie sa fac pentru schimbare a carte identitate séparé c\'è trebuie da revin la ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu stelistul7 stelistul7 buna ziua .doresc sa fiu luat in spatiu de catre bunica,dar ea nu se poate deplasa.cum procedez? (vezi toată discuția)
Schimbare act de identitate GabrielaElla GabrielaElla Buna ziua, In cazul in care ma aflu in Bucuresti iar domiciliul meu este in Tulcea, pot sa imi schimb buletinul aici? Mentionez ca maine imi expira actul de ... (vezi toată discuția)