avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Locuinta de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Locuinta de serviciu

Primaria la care lucrez de 2 luni ar putea si doreste sa-mi atribuie o locuinta de serviciu din locuintele Anl deja construite...dar cum poate face legal aceasta transformare. Precizez ca nu am varsta sub 35 ani. Fac naveta de la 60 km de orasul in care domiciliez...ceea ce a devenit insuportabil.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:17, 10 Aprilie 2017
:)
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
mimi1967, utilizator
Da in cadrul primariei. Primaria gestioneaza ANL-urile. Poate sa-mi repartizeze locuinta de serviciu dar nu stim modalitatea legala de transformare...avand in vedere ca nu am varsta sub 35 ani. Daca aveti o sugestie....
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
mimi1967, utilizator
Si precizez ca m-au adus din cauza ca erau in dificultate si aveau nevoie de serviciile mele.
Sa motiveze ca este in interes de serviciu. Cei care au peste 35 de ani se muta din locuinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere locuinta anl dupa 35 de ani mariangal mariangal Buna ziua. Am 45 de ani si lucrez in invatamant ca profesor. Predau la o scoala in orasulk Focsani si fac naveta zilnic 80 km dus-intors. As dori sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract anl rutheea rutheea buna ziua. va rog un raspuns la problema mea: locuiesc intr-o locuinta anl. cand am primit locuinta, serviciul meu era in localitatea de resedinta. intre timp ... (vezi toată discuția)