avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare, cum pot radia un autoturism din circulatie pe care eu l-am vandut acum doi ani si respectivul proprietar nu a facut actele mai departe sa mearga sa il inscrie in circulatie pe numele lui. Vreau sa precizez ca eu l-am radiat de la circa financiara dar nu si de la politie. Trebuie sa fac o actiune in instanta? si ce fel de actiune. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 15:46, 7 Ianuarie 2012
Trebuie sa introduceti o actiune in instanta avand ca obiect obligatia de a face, prin care sa cereti instantei sa oblige prin hotarare acea persoana sa inscrie pe numele lui autoturismul pe care dvs l-ati vandut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vioviod vioviod In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Cum sa radiez o masina vanduta acum 10 ani,de la care nu mai am nici un act mariusc69 mariusc69 Acum 10 ani am vandut o dacie in targ la Pitesti la care am facut un act de vanzare cumparare .Cumparatorul nu a mai venit sa facem radierea si intre timp eu ... (vezi toată discuția)