avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie in anulare

daca se admite contestatia in anulare a deciziei penale, recursul se rejudeca in aceeasi zi? trebuie sa merg cu tema efectuata si pentru recurs sau pot cere un termen?
Cel mai recent răspuns: EUlavy , utilizator 17:41, 7 Ianuarie 2012
Ordinea este alta.Recursul este anterior contestatiei in anulare, nu ulterior.
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult! sper sa accepte contestatia in anulare si sa trecem la rejudecarea recursului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de rejudecare dupa o contestatie in anulare admisa oltul oltul daca o contestatie in anulare a fost admis in principiu si am fost eliberat inseamna ca am sanse la rejudecare? se admit in principiu asa mai usor sau mai rar? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare stelian67 stelian67 Am formulat o contestatie in anulare impotriva unei decizii a unui tribunal. Aceasta contestatie a fost admisa dar desi s-a pus in discutie doar admiterea ... (vezi toată discuția)
Despre admiterea cererii in principiu gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Intrebarea este. Sa admis cererea privind contestatia in anulare a unei hotarari penale / admite cererea in pricipiu. Intrebarea este: o data admisa ... (vezi toată discuția)