avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie in anulare

Am formulat o contestatie in anulare impotriva unei decizii a unui tribunal. Aceasta contestatie a fost admisa dar desi s-a pus in discutie doar admiterea contestatiei si trimiterea cauzei spre rejudecare in aceeasi decizie tribunalul se pronunta si asupra recursului. Ar mai fi de adaugat ca decizia atacata cu contestatie in anulare era una a instantei de recurs iar in cererea de recurs se cerea casare sentintei de la fond si trimiterea cauzei spre rejudecare ,deoarece nu se facuse nici o probatiune ,toate cererile in acest sens fiind respinse nemotivat . Este normal?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 19:47, 25 Ianuarie 2011
Normal nu stiu daca este raportat la obiectul cererii si la ce s-a intmaplat in dosarul respectiv, dar posibil este.Drept dovada ca s-a si intamplat asa. Analizati daca este admisibila o noua contestatie in anulare.

succes
av. Ileana Schwarz
Multumesc mult dar cred ca pina la urma voi merge pe procedura C.E.D.O. pentru ca sia asa cauza asta dureaza de vreo 2 ani si ceva iar cu toate caile ordinare si extraordinare de atac toate instantele au refuzat sa se pronunte asupra motivelor si sustinerilor noastre ignorind documente oficiale ale autoritatilor statului. Deja am inceput documentarea aveti o idee despre durata acestei proceduri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea in parte a sentintei cu consecinta trimiterii cauzei la aceeasi instanta FRD FRD In cazul in care in apel ncpc a admis apelul a modificat in parte sentinta si s-a dispus trimiterea spre rejudecare la instanta de fond ,dosarul fiind inaintat ... (vezi toată discuția)
Casarea unei hotarari si anularea acesteia cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond... catalinchis catalinchis Instanta a admis Contestatia in anulare si a dispus casarea in intregime a hotararii si anularea acesteia cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond. Din ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere, rejudecare ctynn ctynn Care sunt motivele rejudecarii in cazul litigiilor de munca? (vezi toată discuția)