avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare concediu restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare concediu restant

sunt angajat pe durata nedeterminata de cc 6 luni si anul trecut nu am beneficiat de
concediul de odihna ,
intrebarea mea este care-i termenul legal pana la care angajatorul este obligat sa imi acorde acest drept
Cel mai recent răspuns: echoo , utilizator 17:11, 11 Ianuarie 2012
dupa 6 luni de la angajare
av.antoanelageaman a scris:

dupa 6 luni de la angajare

Unde este prevazut acest termen? ... :-/

Acordarea CO nu mai este conditionata de desfasurarea activitatii o anumita perioada de timp ...CO se poate lua si dupa o luna de zile de la angajare ...
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
intrebarea se refera la zilele de concediu cuvenite pt perioada lucrata anul trecut
si care din diferite motive nu mi-au fost acordate
...deci pana cand poate angajatorul sa mai amane acordarea lor?:-/
Angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.
multumesc pt raspuns! freeelis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna negut_dorina negut_dorina buna ziua.am 3 cazuri am contract pe perioada determinata expira 17.04 2012 intrebarea este cate zile de concediu de odihna pot sa le dau de ex pe luna ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu odihna Rrrrmmmm Rrrrmmmm Buna ziua, In momentul de fata am 44 zile CO neefctuate, valabile. Mi-am dat demisia si asta inseamna ca in cadrul salariului din luna decembrie 2016 ... (vezi toată discuția)