avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Traducator autorizat cu activitate scazuta. Cum ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Traducator autorizat cu activitate scazuta. Cum procedez cu Declaratiile ?

Sunt traducator autorizat din toamna anului 2010. Activitatea mea a fost si este una destul de scazuta (asta ca sa nu zic spre mai deloc!), am ceva de genul o lucrare pe an. Pe anul trecut m-am achitat cu declaratiile si impozitul platit pentru singura lucrare avuta. Pe anul acesta , se pare ca am o lucrare de tradus. Abia in Februarie se va finaliza, insa nu stiu cum sa procedez cu declaratiile. (mentionez ca nu sunt platitor de TVA). Sa ma duc inca de pe acum sa depun declaratiile corespunzatoare situatiei mele sau dupa ce imi termin lucrarea respectiva ? Si inca ceva : mentionez ca sunt din Ploiesti si sunt inregistrata la fiscul din Ploiesti. Curand , eu ma voi muta in Bucuresti. E necesara o schimbare in aceasta privinta , tinand cont ca-mi voi schimba resedinta ?

Astept raspunsuri, sfaturi, opinii, sunt absolut binevenite!

Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
Ade13, utilizator

Alte discuții în legătură

pfa: suspendarea unui pfa + alte mici nelamuriri Ade13 Ade13 Sunt traducator autorizat pe limba engleza ( de catre Ministerul de Justitie) din 2009 si tot in anul respectiv m-am inregistrat la Fisc ca si PFA neplatitor ... (vezi toată discuția)
Pfa - ce implica un contract de colaborare? Ade13 Ade13 Sunt traducator autorizat de Ministerul de Justitie, persoana fizica autorizata , locuiesc in Ploiesti si am primit de curand oferta unui contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii la casa de pensii si sanatate (?) / am nevoie urgent de informatii concrete! Ade13 Ade13 Va scriu pentru ca ma aflu intr-o situatie de o confuzie totala, cel putin din perspectiva personala. Sunt persoana fizica autorizata pe traduceri, nu detin ... (vezi toată discuția)