avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare avere asociat unic
Discuție deschisă în Executare silită

executare avere asociat unic

Daca o firma primeste o amenda pt ca nu a depus bilant in timp util si nu poate plati amenda finantele pot executa averea personala a asociatului?
Cel mai recent răspuns: Vasile20022 , utilizator 23:02, 7 Ianuarie 2012
Finantele se pot indrepta impotriva averii asociatului/administratorului, numai daca se constata insolventa persoanei juridice, si ulterior se atrage raspunderea administratorului
in cazul meu daca nu pot plati amenda la finante poate cere anaf ul deschiderea procedurii de insolventa?
Alte datorii nu are firma.
Doar amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Averea personală a unui administrator srl Romeo Croitoru Romeo Croitoru Suntem doi asociați la un srl.Nu a mai fost folosita de 8 ani,timp in care s-au adunat datorii de vreo 4000 Ron.Cei de la ANAF au trimis o somație in nume ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitate ContSters280612 ContSters280612 Buna ziua, as dori sa stiu daca ANAF poate cere intrarea in insolvabilitate a unui s.r.l. pentru o datorie de 23.000 lei. Multumesc. (vezi toată discuția)
Lichidare srl rina68 rina68 Buna ziua, am fost asociata la o firma . iar sediul firmei este la mine acasa, Din 2009 firma nu mai are activitate. iar in 2010 a fost declarata ... (vezi toată discuția)