avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie maternitate doua joburi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie maternitate doua joburi

Bună ziua!
Am văzut o discuţie asemănătoare pe forum dar tot nu sunt lămurită cu posibilitatea de a primi indemnizaţie de la ambele locuri de muncă deoarece situaţia mea e puţin diferită. Vă rog să mă ajutaţi!
Lucrez de peste un an ca profesor (societatea A), având contract pe perioadă nedeterminată. Din luna iulie a anului 2011 m-am angajat şi pe un alt post (societatea B), cu contract pe perioadă determinată până în aprilie 2012. Urmează să nasc în luna august 2012.
Este posibil să primesc indemnizaţie de la ambele locuri de muncă având în vedere că voi termina contractul cu societatea B în luna aprilie?
Se vor acumula salariile de la ambele societăţi?
Sper că am fost suficient de clară în explicarea problemei. Vă rog să cereţi lămuriri dacă este nevoie.

Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: catalinapopescu , utilizator 11:23, 10 Ianuarie 2012
1. Veti primi indemnizatie pentru concediu de maternitate de la locurile de munca unde aveti CIM in momentul intrarii in concediu de maternitate.

2. - Pentru calculul indemnizatiei pentru CCC se cumuleaza toate veniturile profesionale impozabie din cele 12 luni premergatoare nasterii, chiar daca unele sunt obtinute in mai putin de 12 luni.
Multumesc! Am priceput :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal gabi1983 gabi1983 lucrez la o firma cu carte de munca norma intreaga si la o fundatie cu jumatate de norma si cu carte de munca;trebuie sa imi iau in ambele parti concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, 2 angajatori alimoni alimoni Buna ziua. Sunt angajata la firma x (8 ore pe zi)din iunie 2012 si la firma y din septembrie 2012(3 ore pe zi).In iulie 2013 ar trebui sa nasc.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate bfiz bfiz Buna, Sunt angajata incepand cu martie 2013 si urmeaza sa nasc la inceputul lunii iunie. In luna februarie urmeaza sa semnez un contract de munca pe ... (vezi toată discuția)