avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... societate desfiintata - recalculare pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

societate desfiintata - recalculare pensie

Buna ziua,

Doresc sa stiu, in cazul in care o societate la care am lucrat si s-a desfiintat, cum pot intra in posesia unei adeverinte despre activitatea mea acolo necesara la recalcularea pensiei.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: smndraghici , utilizator 08:56, 28 Noiembrie 2008
:bow:
Va multumesc, asemenea si dvs.
Buna ziua,

Revin spunandu-va ca am fost la ITM, la d-na Inspector Nae Viorica si am fost tratata ca ultimul om de pe pamant. A vorbit foarte urat, a spus ca nu acolo trebuie sa vin sa cer asa ceva, ca ea a preluat acum un an, ca de ce n-am cerut atunci (ori atunci inca nu era aceasta lege cu sporurile) si am plecat foarte dezamagita de acolo si umilita, fara macar sa fiu indrumata unde sa ma duc.
Mergeti la Inspectorul-sef al ITM Bucuresti sau la Inspectia Muncii (forul superior al ITM).
Nu se poate sa nu rezolvati pana la urma, cu toata impotrivirea unor birocrati fara suflet.
Mult succes!
Solutia este urmatoarea:
Depuneti o cerere, sesizare la ITM Bucuresti (str.Radu Voda nr.26-26A, sect.4) prin care solicitati eliberarea unei adeverinte de vechime pentru perioada lucrata, intrucat fostul dvs angajator nu mai exista si nu mai aveti de unde solicita acest lucru. De asemenea, specificati ca firma respectiva este arondata dnei inspector Nae Viorica, dosar nr .....
In baza acestei cereri vi se va da un termen de rezolvare.
PANIRO SA este o firma veche cu falimente si scandaluri rasunatoare a lui Sever Muresan.
Pentru reconstituirea vechimii si recalcularea pensiei,
Luati legatura cu fostul lichidator al PANIRO SA, Societatea de insolventa GRIG
CONSULT I.P.U.R.L, Sediul: Bd. Camil Ressu, Nr. 36, Bl. C12, Sc. 1, Et. 4, Ap. 9, Sector 3, Cod Postal: 031754, Bucuresti, Punctul de lucru: Str. Ramnicu Valcea, Nr. 28, Bl. 15A, Et. 4, Ap. 19, Sector 3, Cod Postal: 031805, Bucuresti
Telefon: 021.344.1800
care va poate spune unde sunt registrele salariatilor (la Inspectoratul Teritorial de Munca sau la Arhivele Statului) sau va poate da chiar el actele necesare.
De cele mai multe ori, lichidatorii unei firme pastreaza ei in grija actele pentru ca nu au cui le da pentru conservare.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Pentru ca au fost furate toate actele si trebuie refacuta vechimea. ... Geanina Oancea Geanina Oancea Pentru ca au fost furate toate actele si trebuie refacuta vechimea. Unde găsesc arhivele a 2 societăți din Pitești? Este vorba de SOMECO S.A Pitești ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)