avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere politie si parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere politie si parchet

Buna seara am facut o plangere la politie si in prealabil si la parchet au trecut 30 zile si nu am primit nici un raspuns simt o oarecare tergiversare asupra anchetelor ma pot adresa mai departe? Cand am depus ambele plangeri am primit si un nr de inregistrare in care scria ca in termen de 30 zile voi primii un raspuns oficial insa deja miros ceva necurat? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 7 Ianuarie 2012
Nimic...nici o plangere nu se solutioneaza in termen de 30 zile la politie sau parchet...dureaza chiar ani pana se da o rezolutie de incepere a urmaririi penale sau de neincepere... oricum sunt mii de dosare si foarte putini procurori asa ca...
Ma deranjeaza doar fapt ca locuiesc intr-un oras cu o populatie sub 15.000 si nu cred ca este asa mare agitatie.Nu vreau neaparat o rezolutie vreau cel putin sa ma cheme sa imi exprime un pct de vedere
Constientizati ca ne aflam la inceput de an,luati in calcul disproportia intre numarul de plangeri adresate atat parchetului cat si politiei si numarul redus al personalului responsabil in cercetare
Exista numeroase lucrari in lucru - cu diferite grade de complexitate,urgente,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)
Independenta? IonPopescu-B IonPopescu-B Buna dimineata! Intr-un dosar penal, tergiversat de trei ani,in care rezolutiile procurorilor au fost desfiintate de doua ori, si s-a dispus inceperea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului tyar tyar Buna!As dori sa stiu daca este un termen legal pentru depunerea unei plangeri impotriva rezolutiei procurorului prin care mi se refuza dreptul de conducere.Va ... (vezi toată discuția)