avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Independenta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Independenta?

Buna dimineata! Intr-un dosar penal, tergiversat de trei ani,in care rezolutiile procurorilor au fost desfiintate de doua ori, si s-a dispus inceperea urmaririi penale, seful parchetului a comis doua abuzuri cu miros penal. Pe langa inventarea unor fapte, ignorarea realitatii si a probatorului, la ultima plangere, depusa de catre mine, impotriva rezolutiei NUP(cea de a treia), seful parchetului mi-a trimis rezolutia de respingere emisa cu trei zile inainte ca plangerea mea sa ajunge la parchet - comform semnaturi si stampilei aplicate pe confirmarea de primire. Pentru ca si-a dat seama de infractiunea comisa, seful parchetului a inregistrat la judecatorie un dosar pe baza plangerii mele impotriva rezolutiei NUP - care este de competenta parchetului. Acest dosar a avut deja un termen, si eu sunt petent, fara ca sa fi depus eu plangerea. Acest dosar este inregistrat cu cu trei zile inainte ca eu sa fi depus plangerea (legal) impotriva rezolutiei de respingere a plangerii. Mai mult, plangerea mea legala, inregistrata, pentru care am proba de la judecatorie, (stampila cu nr. de inregistrare) a primit termen (desigur, intamplator) la noua zile dupa falsul procurorului sef.
Va rog, sa-mi spuneti, care ar fi cea mai buna cale, in opinia d-voastra, de a ataca acest sistem mafiot?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2013
IonPopescu-B, utilizator
Cel mai recent răspuns: IonPopescu-B , utilizator 11:51, 20 Noiembrie 2013
Chiar nu exista vreo cale, ori sistemul este preaprezent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal-contestarea rezolutiei proces_ro proces_ro Am primit o rezolutie de neincepere a urmaririi penale (NUP) a paratului. Ca reclamant stiu ca pot face contestatie catre prim procuror in 20 de zile. In ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de depunere a plangerilor impotriva rezolutiilor procurorului Florentina_A Florentina_A Rezolutia procurorului este de incetare a urmaririi penale pentru una dintre acuzatii, si este comunicata in timpul procesului penal, procesul continuand ... (vezi toată discuția)
traducere - solutie/incheiere de sedinta - in limba romana barbutop55 barbutop55 Numãr unic dosar: 29983/212/2011 Înregistrat în data de: 15.11.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)