avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sase luni arest preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sase luni arest preventiv

sotul meu pe 30 01 face sase luni de arest preventiv ,in tot acest timp n-a fost chemat la audieri e posibil sa-l cheme de acum pana pe 30 ? mentionez ca sunt 39 de insi de anchetat dintre care doar 8 mai sunt pe arest, si a doua intrebare; daca nu-l cheama pana pe 30 ii da drumul direct de la arest sau ii cheama la tribunal?
Luati legatura cu un avocat sa verifice dosarul, durata arestarii preventive nu poate depasi perioada care deja a trecut in cazul prezentat de dvs.
inca nu a trecut pe 30 ale luni ii expira alea 180 de zile, vroiam sa stiu daca nu-l cheama sa-l ancheteze ii da drumul direct de la arest sau il cheama la tribunal? multumesc
Nu cunosc niciun caz de acest fel anterior in care sa se depaseasca cele 180 de zile.

Daca nu se face trimiterea in judecata cei de la arest sunt obligati sa il puna in libertate.
mai sunt 2 sap jumate e posibil sa-l cheme pana pe 30? sunt 39 de pers.dar arestati mai sunt doar 8. multumesc
daca nu sunt chemati la finalizarea anchetei ii pot trimite in judecata?

Alte discuții în legătură

Se poate prelungii arestul preventiv fara noi probe? minimiri minimiri este vb de un dosar de frada infomatica,iar procurorul a cerut prelungirea mandatului de arestare preventica pe motiv ca nu a avut timp sa puna probe dat fiind ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva 29 zile utilizator900 utilizator900 arestarea preventiva se va prelungi cu alte 29 de zile in cazul in care inculpatul isi recunoaste invinuirile? sau se va da hotarare definitiva? (vezi toată discuția)
Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)