avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa

m-am inregistrat ca pfa (meditatii) ce declaratii trebuie sa depun pt.2011 precum si pt.2012
Cel mai recent răspuns: ionzanfir , utilizator 21:21, 9 Ianuarie 2012
buna ziua, pt pfa va trebui sa dati o declaratie estimativa a veniturilor dv, sa achitati impozitul pe venituri de 16%, cota de cas si cea prevazuta de casa de pensii 9aceasta din urma in situatia in care nu sunteti angajat in paralel cu carte de munca). pt 2012 asteptam sa vedem daca se modifica ceva legislativ
am declarat ,am achitat si impozitul pe tot anul 2011 precum si la sanatate in anul 2012 ce mai fac,ce trebuie sa depun la finante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite obligatorii pfa 2013 anoai anoai Am nevoie de clarificari cu privire la impozitele obligatorii PFA in 2013. Sunt in urmatoarea situatie - PFA infiintat in 2008, de la infiintare si pana in ... (vezi toată discuția)
Datorii pfa Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna seara in ianuarie 2011 am deschis un PFA. Treaba a mers bine cam pina in matie 2011 si am reusit sa plataesc toate datoriile pe trim. I. Din aprilie 2011 ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere nikuteau nikuteau Am PFA din feb.2010 si am urmatoarele nelamuriri: -la infiintare am de depus decl.220 in baza careia mi-a venit in 2010 o decizie de impunere, pe care am si ... (vezi toată discuția)