avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii de recuperat de la o peroana juridica eu fiind ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii de recuperat de la o peroana juridica eu fiind persoana fizica

am o hotarire judecatoreasca executorie prin care o firma imi este datoare cu suma de 2500 lei proces la care persoana juridica nu a avut nimic de obiectat dar nu am primit banii proprire pe cont nu se poate nu lucreaza cu banca oricum are de la anaf proprire are datorii si la buget se poate oare un titlu executoriu catre firmele care au contract de prestari servicii cu aceasta firma sa mi vireze mie banii in cuantumul datoriei.
Cel mai recent răspuns: nutelanebunatica , utilizator 22:01, 8 Ianuarie 2012
Chiar daca are datorii la ANAF ar trebui sa mergeti la un executor sa formati si dvs dosar executional. Datoriile la Anaf le va plati, iar prin deschiderea dosarului executional , va pastrati o ordine de prioritate in executie, atata timp cat firma nu intra in insolventa.
daca firma intra in insolventa nu mai pot recupera nimic eu stiu ca anaful se poate indrepta catre clientii firmei cu titlu executoriu sa li se vireze lor banii eu nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin investite cu titlu executoriu ContSters69724 ContSters69724 Am si eu o rugaminte. Daca stie cineva sa ma lamureasca cu o problema legata de niste bilete la ordin refuzate la plata, motiv pentru care firma a intrat in ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Credit restant: albulescu albulescu Buna seara,daca cineva are o datorie de 2-3000 ron la banca neplatita de un an,iar dupa un timp aceea persoana sa angajat,iar plata salariului sau i se poate ... (vezi toată discuția)