avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii ce ii revin unei persoane fizice din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii ce ii revin unei persoane fizice din contractul de arenda

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti care sunt obligatiile unei persoane fizice din incheierea unui contract de arenda cu o societate comerciala?ce declaratii trebuie sa depuna?


Multumesc.
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: GINGHINA MARIA , Contabil 09:16, 10 Ianuarie 2012
Persoana fizica nu depune nimic. Declaratia 205 se depune de catre societate pentru veniturile platite persoanei fizice care a arendat. Impozitul de 2% se retine din sumele platite persoanei respective.
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Multumesc frumos.
vedeti ordonanta de urgenta nr. 125 / 27.12.2011, in vigoare de la data publicarii 30.12.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila-obligatii ContSters109653 ContSters109653 Conventie civila incheiata cu o persoana fizica. Obligatii societate comerciala Justinian Cucu Intrebare: In cazul unei conventii civile incheiata cu o ... (vezi toată discuția)
Modificãri ale codului fiscal: impozit pe venit ContSters233047 ContSters233047 [b]Modificări ale Codului Fiscal: impozit pe venit [/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice informează că, în Monitorul Oficial al României, ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)