avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea bugetarilor in 2012
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea bugetarilor in 2012

se poate face promovarea bugetarilor in 2012?
daca da cum se acorda majorari de salariu in conditiile in care in legea 283 se spune ca salariul din 2012 ramane la nivelul celui din decembrie 2011.
daca legea spune ca se acorda salariu la acelasi nivel cu al altui angajat din unitate si nu exista alt angajat pe aceeasi functie cum se face?sau daca exista mai multi angajati cu acelasi salariu care se aplica?
Cel mai recent răspuns: Lexislotte , utilizator 13:40, 12 Aprilie 2012
Binenteles ca se face promovarea bugetarilor in 2012.
In cazul in care nu aveti functie similara, se pleaca de la Ordonanta 10/2008 (pentru ca doar acolo mai puteti gasi cuantumuri si nu clase de salarizare), se aplica vechimea in munca avuta anterior (in procente), dupa care se aplica reducerea salariala prevazuta de L 118/2010, urmand sa aplicati revenirea de 15%; Daca exista mai multe niveluri de salarizare, pentru aceeasi functie, stabilirea nivelului de salarizare intre limite este la latitudinea ordonatorului de credite.
Pentru ambele variante subzista obligativitatea incadrarii in bugetul alocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici avand in vedere eliminarea treptelor de salarizare marilenaiuliana marilenaiuliana Daca s-au eliminat treptele de salarizare a functionarilor publici, ce presupune asta, ca pot incadra un functionar public indiferent pe ce treapta ... (vezi toată discuția)
In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? jaguarxkr jaguarxkr Va rog sa-mi comunicati In baza caror acte normative se stabilesc salariile noilor functionarilor publici in anul 2012? (vezi toată discuția)
Ce inseamna incadrare in functia publica? hefaistosss hefaistosss Situatia este următoarea: În 2012 am fost mutat temporar în interiorul aceleiaşi instituţii, într-un alt compartiment, pe o funcţie publică ... (vezi toată discuția)