avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu secretara la un birou notarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu secretara la un birou notarial

Am gasit astazi un anunt de angajare la un birou notarial, ca si secretara. Eu sunt in concediu de maternitate si mi-ar placea sa aflu salariul unei secretare ca sa ma hotarasc daca merita sa depun CV sau nu. Mentionez ca postul peste disponobil in Drobeta Turnu Severin. Multumesc!
Avand in vedere ca acesta se negociaza direct cu angajatorul, adica cu notarul public, nu va putem spune...Cel mai bine este sa va prezentati si sa vedeti care sunt conditiile. Notarii publici nu sunt functionari publici si nu exista o grila salariala. In functie de atributiile dvs la servici, calificarea dvs, programul, volumul de munca se poate negocia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)
Paternitate - declaratie de recunoastere minor, refuz de punere in aplicare la starea civila Roman85 Roman85 Doamnelor si Domnilor avocati va supun atentiei urmatorul caz la care astept un raspuns Am fost la notariat am dat declaratie de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Vladimir03 Vladimir03 Am o intrebare legat de urmatoarea speta: Sindicatul si Administratia negociaza noul CCM+cresteri salariale. La nivel de cresteri salariale se convine: - ... (vezi toată discuția)