Am o descoperire de card la o banca de 1000 ron .Firma la care lucrez a schimbat banca de livrare a salariilor,si am ramas cu datoria la acea banca.De curand a expirat cardul la prima banca si am fost contactata de un operator sa merg sa restructurez datoria.Am fost si am depus toate actele necesare si mi-au spus sa astept raspunsul.Nu l-am primit in schimb m-au sunat un domn de la o firma de recuperare care imi spune ca am de achitat 1700 ron si ca banca nu mi-a dat acordul la restructurare si ca le-a dat lor dreptul sa recupereze datoria.Am incercat sa negociez cu ei suma care pot sa o depun lunar eu avand o rata de 150 euro la o alta banca imi permit sa depun aprox 150 ron pe luna.Nici nu au vrut sa auda,au spus ca daca luna asta nu depun 600 in cont o sa ma dea in judecata si o sa imi faca poprire pe salar si o sa le mai platesc 2000 ron pentru cheltuieli de judecata.
Intrebarea mea la care va rog sa imi raspundeti este daca o sa le achit in fiecare luna 150 ron atata pot,vor putea sa ma dea in judecata,chiar daca achit o parte din datorie?Si chiar vor putea sa ma mai indatoreze cu 2000 ron?
Va rog sa imi raspundeti.Nu vreau sa ma sustrag de la datorie dar am o rata mare si nu am posibilitatea de a achita mai mult.
Multumesc.
Din pacate, daca nu ajungeti la o intelegere asupra platii esalonate, pot demara procedurile pt executarea silita. Se vor adauga acestei datorii cheltuieli de judecata si de executare.. nu chiar de 2000, dar e posibil sa fie vreo 5,6 700 sute.
Problema credit restant
dors
Am urmatoarea problema: am avut un descoperit de card facut printr-un fel de parteneriat intre firma la care lucram si o banca, X. Au tecut 5-6 ani de atunci ... (vezi toată discuția)