avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... limita de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

limita de credit

Am o descoperire de card la o banca de 1000 ron .Firma la care lucrez a schimbat banca de livrare a salariilor,si am ramas cu datoria la acea banca.De curand a expirat cardul la prima banca si am fost contactata de un operator sa merg sa restructurez datoria.Am fost si am depus toate actele necesare si mi-au spus sa astept raspunsul.Nu l-am primit in schimb m-au sunat un domn de la o firma de recuperare care imi spune ca am de achitat 1700 ron si ca banca nu mi-a dat acordul la restructurare si ca le-a dat lor dreptul sa recupereze datoria.Am incercat sa negociez cu ei suma care pot sa o depun lunar eu avand o rata de 150 euro la o alta banca imi permit sa depun aprox 150 ron pe luna.Nici nu au vrut sa auda,au spus ca daca luna asta nu depun 600 in cont o sa ma dea in judecata si o sa imi faca poprire pe salar si o sa le mai platesc 2000 ron pentru cheltuieli de judecata.
Intrebarea mea la care va rog sa imi raspundeti este daca o sa le achit in fiecare luna 150 ron atata pot,vor putea sa ma dea in judecata,chiar daca achit o parte din datorie?Si chiar vor putea sa ma mai indatoreze cu 2000 ron?
Va rog sa imi raspundeti.Nu vreau sa ma sustrag de la datorie dar am o rata mare si nu am posibilitatea de a achita mai mult.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:14, 9 Ianuarie 2012
Din pacate, daca nu ajungeti la o intelegere asupra platii esalonate, pot demara procedurile pt executarea silita. Se vor adauga acestei datorii cheltuieli de judecata si de executare.. nu chiar de 2000, dar e posibil sa fie vreo 5,6 700 sute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firma de recuperari rellyrelly35 rellyrelly35 Buna ziua. Am un card de cumparaturi luat de la o banca de cativa ani buni. Anul trecut avand o problema financiara nu am mai putut plati ratele la el. Am ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila - ajutor florybalan florybalan buna seara, in anul 2008 am facut 2 abonamente telefon mobil si unul internet in august 2010 nu am mai platit din cauza problemelor economice in momentul ... (vezi toată discuția)
Problema credit restant dors dors Am urmatoarea problema: am avut un descoperit de card facut printr-un fel de parteneriat intre firma la care lucram si o banca, X. Au tecut 5-6 ani de atunci ... (vezi toată discuția)