avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract servicii sau arenda ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract servicii sau arenda ?

Buna ziua ,
un SRL cu activitate principala transport , detine un teren de pe care obtine porumb si pe care il vinde . ( l-a obtinut prin munca administratorului societatii )Nu are factura de seminte , de arat teren sau alte cheltuieli , ce sfat imi puteti da , cum se procedeaza in acest caz .Mentionez ca porumbul a fost vandut cu factura catre o soc.din domeniul agricol - cu taxare inversa .

astept urgent un sfat , multumesc
Cel mai recent răspuns: bubby , utilizator 11:32, 10 Ianuarie 2012
porumbul a fost vandut de catre societate? ar merge un contract de inchiriere teren sau de arendare cu plata in produse. In felul acesta societatea dobandeste produsul porumb ca pret al contractului
da pe societate .Inteleg ca ar fi bine sa fac un contract de arenda cu plata in produse -contract care trebuie sa-l inregistrez si la finante sau numai la Primaria de unde e terenul ?
Si ca inregistrari contabile ?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cereale bubby bubby buna seara am urmat situatie ; Un SRL -cod 5610-restaurante-inreg.in sept.2009 . insa fara activitate .a cumparat un teren agricol de 6ha de la o ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse agricole bubby bubby la un SRL , are un teren agricol din care a obtinut si vandut produse agricole (Porumb) , Vrea sa emita factura de vanzare , dar nu are nici un act de ... (vezi toată discuția)
Tva cereale miraj miraj o societate care are domeniu de activitate crestere de animale cumpara porumb boabe furajier de la alta societate si respectiva societate face factura cu tva, ... (vezi toată discuția)