avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat Fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat Fiscal

Buna ziua! Am cumparat un auto de la Arad care era adus de 15 zile in tara ,nu avusese numere provizorii scoase.Am contractul de vanzare -cumparare intre vanzatorul din Austria si cel din Arad si intre mine si vanzatorul din Arad am contract V/C,am luat numerele provizorii din Arad pe numele meu,actele sunt traduse.INTREBARE: ESTE NECESAR CERTIFICATUL FISCAL PT INMATRICULAREA MASINI?
Cel mai recent răspuns: tensyon89 , utilizator 19:32, 19 Februarie 2012
chiar nimeni nu stie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vrea sa imi dea fiscal pentru auto Alexlazar27 Alexlazar27 Buna ziua,Am cumparat acum 3 zile o masina ce a fost adusa din austria,m am dus am vazut masina,mi a placut am zis ca o cumpar.MASINA NU AVEA NUMERE DE AUSTRIA ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism IOANBRADEA IOANBRADEA Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine care sunt pasii pentru inmatricularea unui autoturism second(adus de afara) cumparat cu numere provizorii, ... (vezi toată discuția)