Buna seara!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine care sunt pasii pentru inmatricularea unui autoturism second(adus de afara) cumparat cu numere provizorii, adica:
masina are nr rosii pe Arad si urmeaza sa o inmatriculez in Bihor.
Cand am cumparat-o am facut contract vanzare-cumparare si mi-a zis ca urmeaza sa-mi trimita certificat fiscal pe care de-altfel l-am primit azi(certificatul zice ca e valabil 30 de zile)
Acuma, unde am nevoie de respectivul certificat? doar la Primarie cand o inregistrez sau si la politie cand merga sa scot alte nr. provizorii pe jud. Bihor? Sau peste tot pana cand termin cu inmatricularea? As vrea sa stiu cat de repede trebuie sa ma misc!!!
Si inca o intrebare: Masina vreau sa o trec pe altcineva, daca merg la notar cu respectivul poate sa-mi faca o imputernicire ca sa ma ocup eu de tot pana la finalizarea inmatricularii(adica mi-o ia cineva in considerare?)
Multumesc! Daca trebuie mai revin cu amanunte!
termenul de finalizat documentele de tranzactionare bun auto este de 30 de zile
Pentru materializarea interesului dv de a inmatricula auto pe numele unui tert,este necesar ca acesta sa incheie procura notariala in favoarea dv
Probleme acte masina
atomix60
Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)