avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat

Buna ziua!

Vreau sa stiu, va rog, daca in cazul luarii in spatiu de cineva acea persoana trebuie sa aiba pe buletin aceeasi adresa ca si pe actul de proprietate!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lucyro1 , utilizator 14:44, 10 Ianuarie 2012
nu, poate avea oricare alta adresa. Omul poate avea o multime de ap in proprietate , domiciliu doar unul.
Daca il luati in spatiu cu respectivul act de proprietate este clar ca domiciliul sau in actul de identitate va fii cel din actul de proprietate prezentat. Domiciliul este locuinta principala iar resedinta este locuinta secundara. Resedinta se aplica sub forma de autocolant pe versoul cartii de identitate.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Domiciliu sau resedinta ? tibors tibors Va rog explicati pe intelesul tuturor ce inseamna : a - stabilirea adresei de domiciliu sau stabilirea adresei de resedinta ? b - daca iti stabilesti ... (vezi toată discuția)
Locuinta permanenta inseamna locuinta statornica? sau doar declaratie? MariaDraghici1 MariaDraghici1 Locuinta PRINCIPALA inseamna locuinta in care stau? sau pe care o declar astfel? Problema suna asa: un cuplu locuieste in oras, are adresa de pe fata ... (vezi toată discuția)