avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cntract de arenda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cntract de arenda

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme :
-incepand cu 01.01.2012 contractele de arenda se inregistreaza la organul fiscal in raza caruia este inregistrat contribuabilul , dar se inregistreaza si la organul fiscal unde se afla terenurile luate cu arenda?

-firma care are ca obiect de activitate agricultura si face plata contractelor de arenda in natura (cereale) trebuie sa fie platitoare de TVA?

Am rugamintea daca ma poate sfatui cineva unde pot sa citesc despre particularitatile unei astfel de firme-(obiect de activitate agricultura,lucreaza cu contract de arenda)- (registre obligatorii,obligatii fiscale etc).
Cel mai recent răspuns: ElinaM , utilizator 13:25, 9 Ianuarie 2012
contractul de arenda se inregistreaza si se vizeaza in mod obligatoriu de secretarul uat pe raza careia se afla terenul in arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Particularitati firma agricultura analia11 analia11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme : -incepand cu 01.01.2012 contractele de arenda se inregistreaza la organul fiscal in raza caruia ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - transformare in srl cesenex cesenex Buna ziua, am o Intreprindere Individuala care desfasoara activitatea in agricultura, respectiv cultivarea cerealelor. Intreprinderea Individuala are incheiate ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract arenda rocs rocs buna ziua. vreau sa inregistrez 2 contracte de arenda la consiliul local unde se afla terenurile iar functionara de acolo nu mi le inregistreaza daca nu e si ... (vezi toată discuția)