avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza SUA

Buna ziua!
Vreau sa plec la vara in SUA in vacanta(o luna doar) si stiti cum e,ca-mi trebuie viza.Ce acte trebuie sa depun si unde le depun(deci banuiesc ca trebuie la amasada).Mai mentionez faptul ca in toamna fac 16 ani.
Ma scuzati daca nu am nimerit forumul:">
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 14:36, 9 Ianuarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Pașaport / viză sua Oancea Daniel Oancea Daniel Bună ziua! În vara anului 2025 vreau sa plec cu programul Work and Travel în SUA. Procesul este unul destul de elaborat. În acea vară, eu voi termina ... (vezi toată discuția)
Divortata, cu un copil, vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu krisss27 krisss27 sunt divortata de 4 ani, am un copil de 7 ani si vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu. am custodia copilului dar el are drept de vizita. ... (vezi toată discuția)