avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii retinere 1/3 din salariu la banca, pe un salariu deja ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

retinere 1/3 din salariu la banca, pe un salariu deja cu retineri

Este corecta ca banca sa-mi retina 1/3 din salariu , daca eu i-am prezentat de la unitate, semnata, parafata o hartie care arata ca deja mi se opreste 1/2 din salariu. Mentionez ca sunt bugetar. Ce pot face ca sa_mi pot recupera banii retinuti? Cel din vina caruia s-a realizat aceasta retinere nu a facut nici un demers catre unitate. A trimis unitatea catre acesta dovada ca se fac deja retineri pe salariu, dar nu s-a primit nici un raspuns. Ce pot face eu in aceasta situatie? Pot cere de la casieria unitatii restul de salariu , chiar daca ceilalti primesc pe caru de salarii? Daca da cf care-i legi ca sa pot specifica in cerere. Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Retinerea a 1/3 din contul de salarii, in cazul in care pe saariu sunt deja retineri de 1/2 valisanda valisanda Este corecta ca banca sa-mi retina 1/3 din salariu , daca eu i-am prezentat de la unitate, semnata, parafata o hartie care arata ca deja mi se opreste 1/2 ... (vezi toată discuția)
Retinerea in mod abuziv a 1/3 dintr-un salariu deja injumatatit valisanda valisanda Cum sa procedez impotriva unei banci ( banca la are am contul de salariu) care imi retine 1/3 din salariul asupra caruia se aplica deja o retinere de 1/2, care ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un raspuns ! valisanda valisanda Cum imi pot lua banii inapoi pe care banca la care am contul de salarii mi i-a virat catre o alta banca la care am estanta, bani pe care au zis ca nu ii vor ... (vezi toată discuția)