avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Inscriere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Inscriere barou

Am o problema. Am terminat dreptul la Spiru ID promotia 2009 si nu stiu care e situatia cu diploma de licenta. Nu am decat adeverinta de absolvire si nu stiu ce trebuie sa fac pentru a obtine diploma. Am inteles ca numai in instanta s-ar obtine. Nu stiu daca studiile sunt recunoscute. Daca a mai fost cineva in situatie sau stie ce trebuie sa fac va rog sa imi spuneti. As vrea sa ma inscriu la barou dar nu stiu daca o sa imi primeasca dosarul X-( X-(
Cel mai recent răspuns: TRC , utilizator 15:29, 10 Ianuarie 2012
:help:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diplome ,,spiru haret" coriza coriza Buna seara, Sunt absolventa ,,Spiru Haret\", promotia 2008, ID. Mi-a fost eliberata diploma de licenta dar nu-mi este recunoscuta. Sunt angajata in sistemul ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)