avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT FARA COPII MINORI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT FARA COPII MINORI

Doresc sa intreb daca in loc de martor la divort pot sa folosesc serviciile unui avocat .Mentionez ca la termenele anterioare nu am folosit serviciile unui avocat.Acum as dori sa folosesc in loc de martor (pentru ca nu vreau sa implic pe nimeni-copii sau cunoscuti , in procesul meu)serviciile unui avocat.Este posibil?
Va multumesc!
Nu aveti un avocat? Chiar nu stiu ce sa va indrum, nu cunosc amanunte, depinde de motivele dv. aratate in cerere.
Sigur ca, de principiu, elementele de fapt se dovedesc si cu martori... insa nu exclusiv, depinde si de restul probelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara martori Arion Ramona Arion Ramona Buna seara ,as dori sa imi spuneti ce as putea face in situatia in care ma aflu acum:am primit o citatie la procesul de divort intentat de nevasta mea.in care ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul unuia dintre soti cathyis cathyis Buna ziua. Sunt casatorita de 10 ani,dar noi locuim impreuna de 15 ani, in urma mariajului au rezultat 2 copiii cu varste de 8 si 4 ani. Cu putin timp in urma ... (vezi toată discuția)
Divort cornel dumitru 1 cornel dumitru 1 Sunt in urmatoarea situatie: sotie infidela, nu doreste sa accepte sa divortam de comun acord,spunandu-mi \"sa ma duc in instant sa cheltui bani\" ca n-o ... (vezi toată discuția)