avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Falsificare semnatura pentru o antena Vodafone
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Falsificare semnatura pentru o antena Vodafone

Stau la ultimul etaj si administratorul mi-a falsificat semnatura ca sa monteze o antena Vodafone pe acoperis. In plus, din cate stiu pentru asa ceva trebuie toate semnaturile locatarilor de la ultimul etaj iar el a falsificat numai cate o semnatura de apartament. Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: danb , utilizator 01:04, 21 Octombrie 2008
In acest moment puteti face plangere penala impotriva administratorului pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. Ar trebui sa instiintati imediat in scris asociatia de proprietari si sa cereti eliberarea din functie a administratorului. Contactati firma care efectueaza montarea si aratati in scris dezacordul dvs. - si probabil si al altor proprietari -verificand si daca exista proiect tehnic pentru montarea acesteia.

Multumesc mult, chiar ajunsesem la capatul rabdarii pentru ca nu e primul abuz al acestui administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare antena gsm cristiangata cristiangata Buna seara, s-a schimbat legea privind montarea antenei gsm adica se poate monta antena chiar daca o familie de la ultimul etaj nu ii de acord cu acest lucru ... (vezi toată discuția)
Conditii legale pentru montarea unei antene pentru internet. ramona_moraru ramona_moraru Buna ziua. Aş dori să ştiu ce paşi trebuie făcuţi pentru a împiedica montarea unor antene de internet pe acoperişul blocului. Sunt proprietarul unui ... (vezi toată discuția)
Antena telefonie mobila - conditii montare pe bloc enescualexandru enescualexandru Cum trebuie sa procedaz cand pe 01.04.2016 te trezesti cu o firma care urca pe terasa etajului 4, fara acordul meu toate cele necesare pentru instalarea unei ... (vezi toată discuția)