avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o problema fff urgenta !!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o problema fff urgenta !!!!!

Buna seara, v-as ruga sa-mi spuneti ce as putea sa fac in situatia mea disperata!!!!!
Fiul meu a fost molestat in drum ce mergea la liceu de niste copii drogati, de altfel au avut probleme si alti copii din clasa lui cu acestia si au mers la diriginte si le-au spus problema, iar dirigintele le-a spus sa mearga in grupuri de mai multi copii, ca nu se poate face nimic cu acestia in afara scolii. Atunci copii au spus ca vor purta cu ei spray-uri paralizante la scoala, si de fapt asta am si facut , i-am cumparat un spray si l-a luat la scoala, iar o colega a cautat in buzunarul copilului meu si a improscat in clasa si s-a facut rau unei colege, a venit salvarea , a ajuns cazul la director samd. Pentru asta m-a chemat dirigintele la telefon si mi-a spus sa vin pana joi cel tarziu la scoala ca este de rau ca-l vor amenda pe fiul meu si-i va scadea nota la purtare. Ei spun ca l-ar fi prelucrat la scoala ca nu are voie sa poarte arme albe, dar din cate stiu sprayul nu este arma alba. Ajutati-ma sa merg cu lectiile invatate sa stiu ce sa raspund la scoala. Va multumesc din suflet anticipat!!!
Gabriela
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:22, 24 Octombrie 2008
Problema nu se pune ca stia sau nu fiul.Parintii stiau.
Eu cred ca ar trebui sanctionata si minora care i-a umblat in buzunar.Sau numai minora.
Ar trebui vorbit si despre protectia necesara minorului.Statul trebuie sa acorde protectie pe strazi.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara!
va multumesc tuturor pentru ajutor, am fost la scoala si am dat o declaratie cum ca am luat la cunostinta de cele intamplate si am specificat, ca eu i l-am oferit spre aparare datorita celor doua incindente cu acele persoane , ca nu sunt de acord cu sanctiunea pe care vor s-o acorde fiului meu deoarece o consider nedreapta fiindca el nu a utilizat spray-ul ci i-a fost luat fara stirea lui din geaca (asta pt ca sa nu spun furat), acum vor sa discute in consiliul profesoral si cred ca-mi vor da mie vreo amenda. O seara buna!
Da, cumva aveti o vina dvs dar totusi minorul nu a folosit spray-ul.
I-ati dat spray-ul in scop defensiv.Este discutabil.Un AVERTISMENT ( ca sanctiune) cred ca ar fi suficient.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)
Detinere briceag si spray nato pieptar pieptar Am un briceag de metal de 22 cm.Lama fiind de 12cm. Ce pedeapsa primesc daca mi-l descopera politia cu el afara? (vezi toată discuția)