avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de succesiuni

sunt unica fiica a parintilor mei decedati.In timpul vietii acestia mi au facut o donatie si dupa moarte lor si au rezervat dreptul pe o camera.Acum trebuie sa figurez doar eu ca proprietar cu un nou act.Care este acela pe instanta in loc de notar?
Dupa moartea parintilor ati ramas unica proprietara a unui imobil . Nu se va emite un nou act de proprietate , ci veti merge cu actul de donatie si cu certificatele de deces ale parintilor la Cartea funciara pentru a radia dreptul de habitatie viagera al defunctilor , ocazie cu care vefi fi inscrisa in cartea funciara ca unica proprietara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere florin_pelin1968 florin_pelin1968 Am incheiat un CONTRACT DE INTRETINERE cu parintii mei prin notariat cu extras de carte funciara-dreptul de uzufruct viager rezervat parintilor(imi cer scuze ... (vezi toată discuția)
Imobil dobandit inaintea casatoriei poate deveni bun comul? aaalinaaa aaalinaaa Buna ziua, As vrea sa ma lamureasca cineva intr-o problema: Am dobandit de la mama mea un imobil cu cuntract de vanzare-cumparare inainte de casatorie,acum ... (vezi toată discuția)
Succesiune aspera68 aspera68 Buna seara,suntem doi frati care dupa moartea tatalui am facut succesiunea,iar impreuna cu mama care era in viata atunci,am dobandit dreptul de ... (vezi toată discuția)