avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

buna seara,
in urma cu doua zile,mi s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii.
ma aflam pe o portiune de drum ,unde ,depasirea era interzisa.
trebuie sa recunosc ca,am avut intentia sa depasesc,dar vazand masina de politie nu am mai efectuat manevra.
am fost oprit de "domnul "politist ,care mi-a retinut permisul ,si a pus un conducator auto(oprit si el anterior) sa semneze ca martor.
mentionez ca,procesul verbal a fost semnat de martor in alb(inainte de a fi completat de politist).
vreau sa introduc actiune in justitie ,si ma intereseaza care sunt pasii si ce sanse de castig am.

multumesc,
depuneti contestatie la judecatoria pe a carei raza teritoriala s-a savirsit contraventia. Termen-15 zile de la primirea pv.
buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu un raspuns mai elaborat?
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal Puyan Puyan Buna seara.Vineri seara am iesit in oras cu masina si ma deplasam pe directia Petrila - Petrosani in centrul orasului Petrila era un echipaj de politie care ... (vezi toată discuția)
Depasire in zona de actiune a indicatorului "depasirea interzisa" mihai.bratescu mihai.bratescu Buna ziua, In ziua de 28.11.2009, orele 17:20, in timp ce conduceam autoturismul in raza localitatii Ogra, jud. Mures, pe, DN 15, E 60, Km. 53 + 300 in ... (vezi toată discuția)
Retinere permis Cpr12345 Cpr12345 Buna ziua. Zilele trecute mi a fost retinut permisul de conducere pentru o depasire pe linie continua. Ma deplasam in afara localitatii in limita vitezei ... (vezi toată discuția)