avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie 060 pentru societate fara salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie 060 pentru societate fara salariati

Buna seara! In urma cu un an am restrans actitatea si am renuntat la salariati. Atunci am depus declaratia 010 (pentru a nu mai intocmi decl.112). As vrea sa stiu daca trebuia intocmita si declaratia 060. In cazul acesta, o mai pot depune acum? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 22:25, 9 Ianuarie 2012
Declaratia 060 este acelasi lucru ca 010 , doar ca se refera la sediile secundare. Dv. personal stiti mai bine decat oricine daca ati avut sedii secundare si salariati la acele sedii.
Ati avut ? Atunci cunoasteti raspunsul.
Depinde insa si de maniera in care ati declarat obligatiile salariale. Contactati fiscul si vedeti cum figurati in vectorul fiscal.
Puteti depune - daca era necesar - declartia 060 si acum. Este chiar recomandabil sa o faceti, daca insa fiscul v-o cere.Puteti cere (in scris) sa va primeasca declaratia fara amenda (doar cu avertisment) daca nu ati mai primit pana acum (firma) avertisment ori amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca pentru angajatii unei asociatii de proprietari leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine: o asociatie de proprietari cum plateste femeia de serviciu si administratorul? In logica mea ar trebui sa aibe ... (vezi toată discuția)
Decl 100 si 102 tere tere buna ziua, ce decl depun daca firma nu mai are angajati?depun 100 si 102 pe zero? (vezi toată discuția)
D112 pt.punct de lucru cu cod fiscal gabitza1980 gabitza1980 cum completez declaratia 112 daca am punct de lucru cu cod fiscal- am 5 salariati la punctul de lucru? (vezi toată discuția)