avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Legea 448/2006 privind scutirea de impozit a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Legea 448/2006 privind scutirea de impozit a veniturilor salariale ale parintior

Buna seara!
Am un copil in varsta de 1 an si 5 luni cu grad ll de handicap, accentuat. Vreau sa stiu daca beneficiez de scutirea de impozit pe venitul salarial.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:56, 9 Ianuarie 2012
De facilitatea invocata de dvs , beneficiaza numai persoanele angajate care detin documente medicale de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca in cazul handicapului mental accentuat jewelled jewelled O persoana cu handicap mental accentuat (schizofrenie) se poate angaja in conditiile in care este deja pensionata medical de 15 ani? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu persoane cu handicap carmen1975 carmen1975 Buna seara. VReau sa intreb daca la legea 448 a pers. cu handicat scutirea la plata impozitului pe salariu (art. 26 .a) este abrogata, adica nu mai ... (vezi toată discuția)