avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor in procente sau suma fixa?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor in procente sau suma fixa?

In deciziile din 2011 am spor de vechime si in forma procentuala si in suma fixa.
In prima varianta a revisal-ului am transmis suma fixa.
In aceste conditii, acum cand transmit revisalul cu modificarea salariului la 700 lei, trebuie modificata suma fixa aferenta noului salariu sau pot trece procentual?
In acest caz, ar fi trebuit retransmis revisalul pana pe 15.12.2011 sau e corect avand in vedere ca pe decizii sunt trecute ambele variante?
In decizia de majorare a salariului trebuie sa fac referire si la modificarea cuantumului sporurilor?
Va multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: MIR ANDY UNIVERSAL SRL , Alte profesii 17:27, 14 Ianuarie 2012
In ReviSal sporurile se inregistreaza asa cum sunt prevazute in CIM fie in suma fixa , fie in procent.

Daca ati trecut soprul in suma fixa, atunci nu mai este nevoie sa-l modificati in procent ....
dar in acest caz, acum cand transmit modificarea salariului minim pot trece sporul procentual?
Da, se poate face si modificare sporului din cuantum fix in cota procentuala odata cu modificarea salariului ...
MULTUMESC PT RASPUNSURI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Revisal noua versiune mea culpa mea culpa buna seara,daca am transmis versiunea 5.0.6 in termen(respectiv 01.10.2011) iar acum a aparut noua versiune cum fac-am un salariat care si-a inceput ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)