avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Angajat cu restante salariale la o firma in insolventa

Sunt anagajata la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat salarii restante pe 9 luni. Ce trebuie sa fac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lorelai_w , utilizator 11:42, 10 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns. Dar daca, noua angajatilor, nu ni s-a adus la cunsotiinta oficial de catre conducere, ca firma este in insolventa, nu ni s-a spus cine este administratorul judiciar pentru a putea face toate aceste demersuri de recuperare a salariilor restante, ce putem face? Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Da nu sunt abonata la acest buletin?
Am reusit. Va multumesc foarte mult. Dar am acces doar la sumarul buletinului. Cum pot sa vad buletinul in intregime?
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2012
lorelai_w, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa CSE CSE Daca o firma este in insolventa si are deja si lichidator dar angajatii prin CCM au dreptul la salarii compensatorii de 10 salarii dar se platesc numai 5 si ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii in cazul insolventei fostului angajator cornelis2013 cornelis2013 Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii din fondul de garantare Radiar Radiar Buna ziua, as vrea sa știu dacă există posibilitatea recuperării unor salarii restante din fondul de garantare, în cazul în care firma a intrat în ... (vezi toată discuția)