avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum pot sa-mi recuperez documentul (permis ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum pot sa-mi recuperez documentul (permis conducere ambarcatiune de agrement)?

am obtinut in 2006 un certificat deinternational de conducator de ambarcatiune de agrement ,,,,,in 2011 trebuia preschimbat asa ca m-am dus tot la persoana care m-a ajutat sa-l obtin ....problema mare este ca nu l-a preschimbat dar nici nu pot sa-l mai iau pe cel vechi . cum pot rezolva problema??
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 10:17, 10 Ianuarie 2012
Faceti o plangere penala pentru abuz de incredere. Aveti nevoie de probe( martori).

O alta varianta: il declarati pierdut sau furat. Trebuie facuta publicatia in Monitorul Oficial.
va dati seama ca atunci cand am dat documentul din mana aveam un martor ,,, luand in calcul a doua varianta unde trebuie sa ma adresez?
1. Va adresati Politiei judiciare, in circumscriptia careia a fost savarsita infractiunea, pentru primul caz.
2. Va adresati autoritatii care v-a eliberat acel document cu o cerere prin care ii aduceti la cunostinta ca l-ati pierdut( furat). De asemenea, faceti o cerere catre Monitorul Oficial prin care identificati documentul a carui pierdere o publicati. Avand in vedere ca este un document international, s-ar putea ca autoritatea emitenta sa impuna publicarea lui si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, dar acest aspect ar trebui sa vi-l comunice, ca raspuns la cererea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)
Permis furat/pierdut marius.cosmin marius.cosmin Cum procedez daca am obtinut permisul de conducere in România in anul 2001,in 2011 l-am preschimbat in spania iar in urma cu un an am venit inapoi in romania ... (vezi toată discuția)