avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna in cazul CIM cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna in cazul CIM cu timp partial

O persoana este angajata in trei locuri cu CIM cu timp partial astfel in doua locuri cu cate 3 ore iar in al treilea loc cu 2 ore pe zi. Lucreaza in fiecare zi . Cum se acorda acestei persoane concediul de odihna ?Este proportional cu orele lucrate la fiecare angajator, adica la doi angajatori va avea cate 8 zile , iar la al treilea 5 zile?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:11, 10 Ianuarie 2012
Beneficiaza de acelasi nr. de zile ca si un salariat cu norma intreaga, numai ca ziua lui de munca fiind mai mica de 8 ore si indemnizatia va fi mai mica (proportionala cu munca prestata).
Fiecare angajator acorda separat concediul de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Job part time THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua va rog sa mi spuneti daca sunt angajata la un job part time de cate zile de concediu de odihna am dreptul? sunt la 20ore/saptamana.multumesc (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial-zile co Andrei Gica Andrei Gica O persoana angajata cu timp partial de 4h/zi, la cate zile de CO are dreptul in decursul unui an de lucru, in conditiile in care un angajat cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)