avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare SRL cu mai multe domenii de activitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare SRL cu mai multe domenii de activitate

Buna ziua,

As doresc sa infiintez o societate comerciala, avand ca domeniu principal de activitate web-design-ul. De asemenea, as dori sa trec pe post de domenii secundare consultanta in imobiliare (jo-ul meu actual) precum si traduceri autorizate. Va rog sa-mi spuneti daca este posibil acest lucru si daca apar implicatii in cazul in care nu se realizeaza tranzactii pe vreunul din domeniile secundare. De asemenea, se pare ca intampin ceva probleme cu noul cod CAEN aferent activitatilor mentionate #-o

Va multumesc anticipat pentru orice informati si va rog sa-mi scuzati lipsa de informatii dar... asa e la inceput.

Cu stima,

Stefan
Cel mai recent răspuns: Sebastian Stefan , utilizator 11:29, 10 Ianuarie 2012
Daca va inregistrati firma cu o activitate principala si mai multe secundare, nu sunteti obligat sa desfasurati activitati si sa obtineti venit la fiecare.
Va multumesc pentru lamurire. Pentru domeniul principal am gasit codul 6201 dar nu reusesc sa descopar codurile pentru celelalte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta cursuri de initiere - autorizatii necesare adriana.r adriana.r Sunt persoana fizica autorizata si prestez servicii informatice, conform activitatii principale decl. la ORC : cod CAEN 6201 Activitati de realizare a softului ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru urmatoarele coduri? ai.ciprian ai.ciprian Doresc sa infiintez un SRL care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: Principal: Cod caen - 741 Activitati de design specializat 7410 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)