avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se poate evita o executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se poate evita o executare silita?

As dori sa stiu daca se poate evita o executare silita si cum anume. Daca instiintarea de executare a venit pentru un punct de lucru unde firma isi reziliaza contractul se mai executa ceea ce este acolo avand in vedere ca statea in chirie?
Cel mai recent răspuns: Antonia01 , utilizator 17:34, 10 Ianuarie 2012
Este simplu: se face o contestatie la executare (daca mai sunteti in termen) in cadrul careia se poate cere suspendarea, platindu-se totodata si o cautiune. Asta nu inseamna ca se evita executarea, ci faptul ca se judeca daca sunt indeplinite conditiile trecerii la aceasta formalitate!
Nu mai sunt in termen, de aceea intreb, care ar fi solutia? Daca in locatia respectiva nu mai functioneaza aceeasi firma se mai executa lucrurile de acolo?
Executorul judecatoresc va incheia PV de constatare,ocazie cu care va consemna ca la acea locatie nu mai functioneaza debitorul
Cu scopul executarii titlului executoriu,executorul judecatoresc va desfasura demersurile necesare catre autoritati ,solicitand sa primeasca informatii actualizate ale debitorului
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate notificare/instiintare privind executarea silita mary6 mary6 Buna ziua. In urma unor somatii mobiliara si predare bun mobil,emise de executor judecatoresc,constand in faptul ca debitorul sa se conformeze titlului ... (vezi toată discuția)
Ajuooor! O matusa a mea a avut datorii la RAJA in valoare de 3 milioane.Le-a achitat mai greu dar le-a achitat. Ieri a primit insa de la executor o instiintare ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)