avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract cu agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract cu agentie imobiliara

Daca ajunge si e perfect legal doar un precontract prin agentie
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 08:50, 21 Octombrie 2008
Dacă ajunge pentru ce? Precontract, antecontract, promisiune bilaterală, toate exprimă acelaşi lucru: voinţa concordantă a părţilor de a încheia, în viitor, un contract.

Precontractul ajunge şi este perfect legal doar pentru a cere daune interese de la cel care, obligîndu-se prin precontract să încheie, în viitor, contractul, nu îşi îndeplineşte obligaţia.

Dacă vreţi mai mult de la el, de la precontract, atunci nu ajunge. Deşi e perfect legal.

Liviu S.Bordaş

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie imobiliara nefinalizata virginia;epadatu virginia;epadatu am contractat printr-o agentie imobiliara o garsoniera. agentia a primit pentru tranzactie ,la data rezervarii garsonierei un procent de 3% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Prescriptie promisiune vanzare-cumparare marius675 marius675 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o promisiune de vanzare din 2008, care nu e facuta la notariat si in care nu este trecuta o data pentru legalizare la ... (vezi toată discuția)
Anulare si reemitere antecontract de vanzare cumparare teren PRONET PRONET Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri vis a vis de efectele ce le produce un antecontract. Le mentionez mai jos si va multumesc anticipat pt orice ... (vezi toată discuția)