avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA livrari catre pf din ue de catre o pj platitoare de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

livrari catre pf din ue de catre o pj platitoare de tva in Romania

O firma din Romania, platitoare de tva, inregistrata in ROI, va emite factura cu tva pentru o livrare de bunuri catre o pf din ue?
Cel mai recent răspuns: florinita , utilizator 15:29, 11 Ianuarie 2012
sigur ca da, deoarece persoana respectiva nu detine un cod de tva valabil.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii electronice - factura ue, scutire forme mici gabriel999 gabriel999 Buna seara si La Multi Ani! Conform ultimelor modificari ale Codului fiscal, inteleg ca scutirea TVA - art. 152 - pentru o firma mica inregistrata in ... (vezi toată discuția)
Firma impozit pe venit inscrisa in roi Tomas_C Tomas_C Buna ziua, am o firma de web design neplatitoare de TVA in Romania si cu data de 1 octombrie m-am inscris in ROI si am primit CIF valabil pt VIES. ... (vezi toată discuția)
Caz facturare tva ue Cik22 Cik22 Societate (SRL) din Romania, platitoare TVA (neinscrisa in ROI), comercializeaza diverse produse cu amanuntul. Ocazional, o societate comerciala din UE ... (vezi toată discuția)