avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executare despagubiri civile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executare despagubiri civile

in cazul in care, inculpatul este obligat la plata despaguirilor civile, exista un moment pana la care se pot executa acestea? nu prin intermediul executorului judecatoresc, mentionez ca inculpatul, in urma procesului a fost condamnat la pedeapsa inchisorii. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:53, 10 Ianuarie 2012
executarea silita este doar daca nu plateste de buna voie. se prescriu in 3 ani de la condamnarea definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crima proces in curs C.Fabyola C.Fabyola reformulez intrebarea Sotul meu a fost ucis ( omor deosebit de grav) intrebarea mea e,am cerut despagubiri ( cheltuieli de imormantare de judecata si daune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - revocarea suspendării executării pedepsei Jugariu Jugariu O pedeapsa de 5 ani cu suspendarea sub supraveghere poate fi revocata? Mentionez .ca decizia este definitiva (vezi toată discuția)
Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)