avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... deschidere procedura insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

deschidere procedura insolventa

Cine ma poate ajuta cu o HAGA pt deschidere procedura insolventa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:33, 13 Ianuarie 2012
In cazul in care debitorul doreste deschiderea procedurii insolventei se face aplicabilitatea art. 27 din legea 85/2006, adica adreseaza o cerere tribunalului. La cerere se ataseaza toate documentele prevazute in art. 28 din aceeasi lege. Pentru initierea procedurii nu este necesara o hotarare AGA.
pentru "lucian" desi printre actele prevezute la art 28 nu este mentionata obligativitatea depunerii unei Hotarari AGA ....din practica va spun ca TREBUIE
Raspuns:
Hotarare AGA
subsemnatii ......
asociati la SC .......
reprezentand 100% din capitalul social am hotarat
formularea unei cereri privind deschiderea procedurii de insolventa in conformitate cu prevederile legii 85/2006
Multumesc pentru remarca, nu va contrazic, insa cunosc situatii in care nu s-a depus hotarare AGA si instanta nu a cerut. Dar, ce este in plus nu strica ....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de intrare in insolventa anamaria.paduraru anamaria.paduraru In cazul in care societatea doreste intrarea in insolventa, ce acte trebuie puse la dispozitia asociatilor prin care sa se dovedeasca necesitatea intrarii in ... (vezi toată discuția)
Deschisa procedura insolventei. in baza art. 36 din legea nr. 85/2006 se suspendã judecarea exuser exuser As avea si eu nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea speta: la data de 15.09.2011 SC X SA deschide la judecatorie o actiune avand ca obiect somatie de ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa florentina spiridon florentina spiridon am un srl cu activitate efectiva de 2 ani cu obiect de activitate transportul.cum nimic nu mai merge, am acumulat datorii la firma de leasing,iar acestia vor ... (vezi toată discuția)