avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum sa ma acopar pentru a fi in regula total
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum sa ma acopar pentru a fi in regula total

De aproape un an sunt somer. Sunt in litigiu de munca cu fostul angajator. Procesul inca nu a inceput.Mai sunt 5 luni. Vechiul angajator insa doreste sa ma recheme la fostul loc de munca si pe vechiul post. Cum sa fac sa ma acopar total? Pot cere ( ar fi decent) salariile din urma desi am stat acasa? Sau sa ma multumesc numai cu faptul ca as putea fi reangajat? Dvs. ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc inca o data!
Este o noua strategie sau si faptul ca avem o noua conducere. Sau doresc sa ma reintorc si sa ma faca sa-mi dau demisia singur, inca nu stiu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 11 Ianuarie 2012
Chiar daca va recheama inapoi, asta nu inseamna ca va angajeaza de la data incetarii vechiului raport de munca ...intrucat exista riscul sanctionarii acestuia ....
depinde si de hotararea judecatoreasca. instanta poate pronunta o hotarare prin care dispune si plata retroactiva a salariului...
Nu se poate pune in discutie asa ceva, in prezent ... mesajul initial se refera la faptul ca : ... Procesul inca nu a inceput.Mai sunt 5 luni. Vechiul angajator insa doreste sa ma recheme la fostul loc de munca si pe vechiul post......
Multumesc frumos! Ma gandeam numai sa nu ma cheme ( stiu sigur ca ma vor chema) procesul nu a inceput dar ca ma vor chinui si in final imi voi da demisia si atunci adio dat in judecata. Sincer mi se pare ciudat ca ma cheama dupa un an si ma gandeam la un contract sau orice pe cale juridica. O seara frumoasa tuturor!
Litigiul poate continua chiar daca noul raport de munca va inceta ... dvs va judecati in legatura cu vechiul raport de munca si nu cu cel care se preconizeaza a fi ....

Alte discuții în legătură

Preaviz si c.o. Viovas Viovas Buna ziua. Am o cerere de concediu de 10 zile de concediu aprobata, pentru perioada 06.10 - 24.10. dar azi, daca imi depun demisia cu preaviz si angajatorul ... (vezi toată discuția)
Somaj sonic alexandru sonic alexandru in urma concedierii colective datorita suspendarii activitatii societatii din data de 09-11-2009 sunt somer cu acte in regula.Societatea i-si reia activitatea ... (vezi toată discuția)
De cate ori pot fi rechemat din concediu pioneer390 pioneer390 Sunt agent securitate, iar in timpul concediului de odihna am fost rechemat la lucru. Stiu ca este legal se ma recheme, mi-a si dat restul zilelor de concediu, ... (vezi toată discuția)