avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces cu angajatorul, recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces cu angajatorul, recurs

Buna ziua , toti salariatii unei primarii am fost dati in judecata pt. ca ne-au fost acordate niste sporuri care au fost declarate de C.C. , ilegale.Am castigat procesul iar la recursul deschis de angajator , la unul din termene ne-a fost dat ca solutie: ,,pentru lipsa de procedura cu ambele parti din proces ; pt. ca reclamantul sa depuna la dosar inscrisurile solicitate in acest termen."Nu stiu ce am trebuie sa facem noi ca si parati , cineva ne-a spus ca daca nu se depun ac. acte in termen e posibil sa pierdem procesul, dar nu vad sensul deoarece nu noi trebuie sa depunem actele ci avocatul partii reclamante. Va rugam daca ne-ati putea ajuta cu un sfat in ac. sens.Va multumim!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:20, 10 Ianuarie 2012
In speta data reclamantul-de fapt recurentul-adica angajatorul trebuie sa depuna inscrisurile solicitate de catre instanta de judecata.In ceea ce priveste lipsa de procedura,inteleg ca atat dvs.cat si recurentul nu au fost citati in mod legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa fac o intampinare jr jr Am o problema si o nelamurire in acelasi timp. Detin o suprafata de teren pe care am casa si gradina.Gradina mea inconjoara din trei laturi o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri, ca probe in recurs cuziamusia cuziamusia In calitate de parte parata-recurenta am facut recurs la sentinta civila prin care, prima instanta a dat castig de cauza partii reclamante-intimate (pe baza ... (vezi toată discuția)
este obligat chematul in judecata sa arate adresa reclamantului ???? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o speta;; instanta de recurs , a obligat practic pe INTIMAT sa indice adresa RECURENTULUI, recurent ce a semnat primile doua citatii la adresa ... (vezi toată discuția)