avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua!Mama mea a fost diagnosticata cu cancer,face citostatice si a fost operata,are 48 de ani si 30 de ani de munca.As dori sa stiu in ce grad de pensie s-ar incadra si cam cat ar fi pensia?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:42, 12 Ianuarie 2012
Imi pare rau, nu veti gasi raspunsuri la aceste intrebari pe un forum. Stabilirea gradului de invaliditate este de competenta exclusiva a medicului expert al asigurarilor sociale iar cuantumul pensiei va fi stabilit de casa de pensii, in principal in functie de veniturile pentru care s-a retinut si virat contributia de asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru bolnavii de cancer mariusbarbacariu mariusbarbacariu buna ziua. marius ma numesc. mama a fost diagnosticata cu cancer mamar, gr. 3. am auzit ca are dreptul la o pensie de invaliditate. as vrea sa stiu unde ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate cocaioan cocaioan am 33 de ani,sunt angajat la o firma de constructii. dar de un an si jumatate sunt in concediul medical din cauza ca sufar de o boala profesionala(cod 14) si ... (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)