avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare incheiere de sedinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare incheiere de sedinta

Ce taxe judiciare trebuie platite pentru eliberarea unei copii dupa incheierea de sedinta?
Cel mai recent răspuns: ContSters234722 , utilizator 14:37, 10 Ianuarie 2012
- taxa judiciara de 1 leu (pentru legalizarea altor inscrisuri, in afara hotararilor judecatoresti) - conform art.3 lit.ţ din Legea nr.146/1997;

- timbru judiciar în valoare de 0,15 lei;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere verificare hotarare divort nusuvelcu nusuvelcu salut am si eu o intrebare daca stie cineva . dupa ce am divortat im 1979 mi-a venit acasa hotararea de divort prin posta iar eu trebuia sa merg la tribunal cu ... (vezi toată discuția)
Investire cu formulã executorie lara12 lara12 am obţinut drept de vizită, decizia a devenit definitivă după expirarea termenului de recurs. întrebare: 1. cum pot investi decizia cu formulă ... (vezi toată discuția)
Legalizarea hotararii judecatoresti catalinaciobotaru catalinaciobotaru Am primit o copie dupa hotararea judercatoreasca acasa . Vreau sa stiu daca pentru legalizare trebuie sa o scriu din nou sau pot sa ma duc direct cu exemplarul ... (vezi toată discuția)