avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizare amplasare constructie in zona drum public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizare amplasare constructie in zona drum public

Pentru o constructie ridicata in anul 1966 CNADNR poate solicita azi acord prealabil si autorizatia de amplasare si acces in zona drumurilor publice(Drum national, judetean), in conformitate cu OG 43/1997, art.46?
In cazul in care aceasta autorizatie nu exista , administratorul drumului poate solicita demolarea dupa ce a notificat proprietarul constructiei?
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de amplasament silviu c silviu c vreau sa supun discutiei urmatorul aspect: sunt jurist la o regie de drumuri (avem in administrare toata reteaua judeteana de drumuri) si trebuie sa dau un ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru demolarea unei imprejmuiri provizorii pe teren extravilan marturie marturie Am primit ieri 25.11.2013 o somatie pentru dezafectarea unei imprejmuirii unui teren (pana pe 6.12.2013) aflat in extravilan (7300m2) pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)