avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara strainatate

cum pot obtine pensia alimentara de la fostul meu sot, daca el locuieste in germania( detine dubla cetatenie ) si nu-i cunosc adresa ? am sentinta de divort prin care este stabilita o suma minima, fiind cu adresa necunoscuta nu am aflat veniturile .
cui trebuie sa ma adresez ?
cu multumiri ,
Cel mai recent răspuns: tora68 , utilizator 19:14, 7 Februarie 2012
Daca nu cunoasteti adresa sau locul de munca al fostului sot nu aveti cum sa rezolvati problema. Va trebuie aceste date, intrucat instanta de judecata trebuie sa stie cui sa se adreseze pentru a afla veniturile sotului. Daca nu cunoasteti adresa sotului, nu puteti pune in executare nici hotararea judecatoreasca pe care deja o aveti, de aceea trebuie sa aflati adresa sau locul de munca al fostului sot.
am inteles, dar eu voiam sa stiu cum pot afla adresa lui, sa obtin un act oficial in care sa fie trecut domiciliul si locul de munca.Carei autoritati ( politie, interpol ) trebuie sa ma adresez pentru asta?
plangere la politie ptr abandon de fam.e de datoria lor sa faca cercetarea si sa afle adevarul.daca se vrea se poate si aici ma refer la politie.
multumesc, asta nu stiam sigur, cine are atributii pentru cercetare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa 18 ani cinevaoricine cinevaoricine Buna ziua! Am doua intrebari: După ce minorul a implinit 18 ani si isi continua studiile tatal este obligat sa-i plateasca pensie alimentara chiar daca nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copii violeta69 violeta69 va rog sa mi spuneti ce sanse am sa obtin pensie alimentara pentru 2 copii cind tatal e plecat in strainatate (a fast in italia si acum in Germania ) El in ... (vezi toată discuția)
Bună seara. acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a ... starlight87 starlight87 Bună seara. Acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a stabilit custodia comună și, de asemenea, plata unei pensii alimentare de 1/4 din venituri. De ... (vezi toată discuția)